Βιογραφικό

1983

Γεννήθηκα στο Χαϊντενχάϊμ της Γερμανίας το 1983.

 

2000 - 2011

Το 2000 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα της Νοσηλευτικής στην Αθήνα από όπου και πήρα το πτυχίο μου το 2005. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα τις δεύτερες σπουδές μου στο Comenius University στο τμήμα της Οδοντιατρικής στην Μπρατισλάβα  Σλοβακίας. Πήρα το πτυχίο μου το 2011.

Έκτοτε διατηρώ το ιατρείο μου στην οδό Τιουσόν 22 στο κέντρο των  Τρικάλων κάνοντας γενική οδοντιατρική με ένα μεγάλο φάσμα οδοντιατρικών εργασιών.

2016

Το 2016 απέκτησα το οδοντιατρικό μικροσκόπιο  SmartOptic  της εταιρίας  Seliga  με το οποίο πραγματοποιώ όλες τις ενδοδοντικές θεραπείες(απονευρώσεις). Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο παρέχει  πολλά στάδια μεγένθυσης  (μέχρι και 25 φορές παραπάνω από την όραση του ματιού)  καθώς και μιάς   έντονης φωτεινής πηγής LED ,η οποία μου δίνει  την δυνατότητα να αναγνωρίσω  την διαφορετικότητα της ανατομίας του κάθε δοντιού.

Σήμερα

Συμμετέχω συνεχώς σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια, συνόδους και οδοντιατρικές διαλέξεις εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου αλλά και το εύρος των οδοντιατρικών εργασιών που παρέχω στο ιατρείο μου.

michalis katsanos