Το Οδοντιατρείο

H Φιλοσοφία
του Οδοντιατρείου

Το οδοντιατρείο παρέχει όλες τις σύγχρονες οδοντιατρικές εργασίες  μέσα από ένα μεγάλο φάσμα θεραπειών. Η φιλοσοφία του ιατρείου  βασίζεται  στην αρχή της μικροεπεμβατικής οδοντιατρικής.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο  με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας  όπως ακτινογραφικό μηχάνημα  ψηφιακής απεικόνισης με πλάκες φωσφόρου προβαλλόμενο σε ειδική οθόνη για πλήρη ενημέρωση του ασθενή για το σχέδιο θεραπείας, τελευταίο μοντέλο οδοντιατρικής έδρας neodent triton plus, μηχάνημα κατασκευής ναρθήκων λεύκανσης αλλά και αθλητικών ναρθήκων κλπ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκοπός του οδοντιατρείου είναι αρχικά ο σεβασμός στις επιθυμίες αλλά και στις ανάγκες των ασθενών , η άμεση αντιμετώπιση του πόνου, η εκπαίδευση των ασθενών για την βελτίωση της στοματικής υγιεινής και η αποκατάσταση της λειτουργίας και της αισθητικής του χαμογέλου

Οδοντιατρικό
Μικροσκόπιο

Το μικροσκόπιο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που βρήκε αρχικά εφαρμογή σε ιατρικές ειδικότητες όπως είναι η οφθαλμολογία  και η νευροχειρουργική, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει  και στον χώρο της οδοντιατρικής.

Το οδοντιατρικό μικροσκόπιο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο στην φαρέτρα του οδοντιάτρου καθώς είναι σε θέση να δεί σε μεγένθυση  τα όποια προβλήματα και να τα θεραπεύσει. Στο ιατρείο λειτουργεί το σύγχρονο οδοντιατρικό μικροσκόπιο μάρκας SmartOPTIC της εταιρίας Seliga  το οποίο χρησιμοποιείται για το μεγαλύτερο ποσοστό των οδοντιατρικών εργασιών και κυρίως των ενδοδοντικών θεραπειών(απονευρώσεις) .

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) με το  ενδοδοντικό μοτέρ Reciproc Silver, τον εντοπιστή ακροριζίου Morita RootZx mini και το  οδοντιατρικό μικροσκόπιο SmartOptik.